MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w...
fot. gettyimages.com/Svitlana Hulko

Kuchnia w samolocie. Kiełbasa z czosnkiem i krewetki. Steward zdradza tajniki przygotowania jedzenia w podróży. Co zabrać na pokład?

Kto odpowiada za podanie i przygotowanie jedzenia?

Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w różnych liniach może to wyglądać inaczej), która konkretnie osoba z personelu pokładowego jest odpowiedzialna za podanie i przygotowanie jedzenia.

Zobacz również

KSOZ apeluje: Zakaz pracy koni dorożkarskich powinien obowiązywać w całym Krakowie!

KSOZ apeluje: Zakaz pracy koni dorożkarskich powinien obowiązywać w całym Krakowie!

Badania koni z Morskiego Oka. Znamy wyniki akcji. Ile koni nie może dalej pracować?

Badania koni z Morskiego Oka. Znamy wyniki akcji. Ile koni nie może dalej pracować?

Polecamy

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji